Autorius apie receptą:
Šašlykams gaminti geriausiai tinka skerdienos dalis, esanti palei stuburą ir sprando srityje – tai pati švelniausia kiaulienos dalis.
Šašlykams gaminti geriausiai tinka skerdienos dalis, esanti palei stuburą ir sprando srityje – tai pati švelniausia kiaulienos dalis.
Gražina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas
kiaulienos sprandinės
2 vienetai
svogūnų
200 gramų
majonezo
2 šaukšteliai
prieskonių šašlykams
1 šaukštelis
druskos
0.5 šaukštelio
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Suberiame prieskonius į supjaustytos kiaulienos gabaliukus, sudedame majonezą, pusžiedžiais supjaustyta svogūną ir, gerai išmaišę, paliekame 1 valandai.