Pirmiausia pasigaminkite blynus. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska. Supilkite pieną ir vandenį, išmaišykite. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Galiausiai įpilkite porą šaukštų aliejaus.
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Pilkite į keptuvę maždaug 1/3 puodelio tešlos ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol blynas apkeps. Apverskite ir apkepkite kitą blyno pusę. Iš nurodyto tešlos kiekio išeina maždaug 15 blynų.
Iškepusios blynus, pasiruoškite įdarą. Varškę sumaišykite su kondensuotu pienu. Įmaišykite cinamoną ir vanilinį cukrų.
Blynų skersmens torto formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Sluoksniuokite blynus į formą, ant kiekvieno užtepdamos varškės įdaro. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir aptepkite viršutinį blyną.
Blynų tortą šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 °C temperatūros. Kepkite 30-40 minučių. Patiekti reiktų šaltą.
Skanaus!