1.
Į dubenį suberiu miltus, cukrų ir druską, viską permaišau. Atskirai supilu pieną ir karoteno aliejų, kiaušinį ant viršaus persijoju per sietelį sumaišytus birius produktus. Viską maišau, kol nelieka gumuliukų. Sudedu ištirpintą, šiltą, bet neperkaitintą sviestą ir dar kartą viską permaišau.
2.
Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje keptuvėje, ipilu aliejaus. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atsargiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
3.
Jautieną supjaustau plonais šiaudeliais 3-4mm storio ir 3-4cm ilgio. Į keptuvėje įkaitintą aliejų dedu supjaustytą jautieną ir nuolat maišant kepu apie 5 min., kol pilnai iškepa (kepimo laikas priklauso nuo mėsos kiekio). Kepimo pabaigoje iberiu druskos ir grūstų pipirų.
4.
Cukiniją supjaustau. Pjaustytą cukiniją pakepinu ant vidutinės kaitros įkaitintos keptuvės su aliejumi, kol cukinijos truputį suminkštės, bet liks traškios. Pabarstau druska, juodais maltais pipirais ir dar pakepu apie 30 sekundžių. Iškeptas cukinijas nukošiu, kad neliktų riebalų.
5.
Svogūnus ir saldžiąsias paprikas supjaustau. Pakepinu ant vidutinės kaitros įkaitintos keptuvės su aliejumi, kol cukinijos truputį suminkštės, bet liks traškios. Pabarstau druska, juodais maltais pipirais ir dar pakepu.
6.
Keptą jautieną supjaustau šiaudeliais 0,5-0,7 cm storio ir 4-5 cm ilgio, dedu šiaudeliais 2-3 mm pjautytus keptus svogūnus, šiaudeliais 2-3 mm storio pjaustytą papriką, pusžiedžiais 5 mm storio pjaustytą keptą cukiniją, pilu grietinėlę, pomidorų padažą, pabarstau prieskoniais. Viskas gerai išmaišau.
7.
Ant vienos pusės kepto lietinio blyno tolygiai dedu įdarą, blyną sulankstau trikampio formos.
8.
Dedu kepti ant įkaitintos kepimo plokštumos (plokštumos temperatūra +210°C) - kepu vieną pusę 2 minutes, tuomet konditerinio peilio pagalba apverčiame blyną ant kitos pusės ir kepame dar 2 minutes.