1.
Lietiniams išplaku šluotele kiaušinius su druska ir cukrumi. Supilu pieną ir sviestą. Beriu, maišant, miltų tiek, kad išeitų truputį skystesnė nei paprastų blynų tešlą. Tešlą gerai išmaišau ir palieku pabrinkti 20 min. Prieš kepant, dar kartą permaišau.
2.
Į įkaitintą keptuvę lieju samtelį tešlos, tolygiai paskirstau. Kai apkepa viena pusė, apverčiu ir kepu kitą pusę. Taip iškepu visus lietinius. Jei reikia, prieš kepant pirmą blyną, keptuvę ištepti aliejumi.
3.
Vištienos įdarui susmulkinu svogūną ir kubeliais supjaustau papriką.
4.
Įkaitinu keptuvę su aliejumi. Pakepinu svogūną ir papriką, kol suminkštėja. Tada dedu vištienos faršą, pagardinu mėgstamais prieskoniais ir kepu, pamaišant, kol mėsa iškeps.
5.
Antram įdarui susmulkinu svogūnus.
6.
Įkaitinu keptuvę su aliejumi. Pakepinu svogūną, kol suminkštėja. Tada dedu faršą, pagardinu mėgstamais prieskoniais ir kepu, pamaišant, kol mėsa iškeps. Kepimo pabaigoje suberiu svogūnų laiškus.
7.
Ant lietinio dedu įdaro ir gražiai susuku.
8.
Susuktus lietinius sudedu gražiai vienas ant kito ir dedu į šaldytuvą pailsėti.
9.
Prieš patiekiant keptuvėje įkaitinu aliejų. Apkepinu lietinius, kol gražiai apskrus.