Autorius apie receptą:
Labai skanūs lietiniai blynai, kuriuos puikiai tinka skanauti vienus ar gardinti mėgstamais įdarais.
Labai skanūs lietiniai blynai, kuriuos puikiai tinka skanauti vienus ar gardinti mėgstamais įdarais.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų
pieno
3 vienetai
kiaušinių
(M dydžio)
125 gramai
kvietinių miltų
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti druskos, išplakti. Tuomet pilti pieną ir berti miltus, tešlą maišyti iki kol taps vientisa.
2.
Keptuvę gerai įkaitinti, pilti tešlos ir kepti iš abiejų pusių. Keptuvę galima patepti gabalėliu sviesto ar lašinių.
3.
Labai gardūs vieni arba su įvairiais įdarais. Aš dariau su pertrinta varške, trupučiu cukraus ir šlakeliu vanilės ekstrakto.