Lašišos suktinukai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
Lašišos suktinukai
Lašišos suktinukai
Lašišos suktinukai
Lašišos suktinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lašiša normalaus dydžio;
1 - 1,5 stiklinės virtų ryžių;
1 nediduko svogūno (nedėjau);
3 kiaušinių arba 70 ml. daržovių sultinio (bandžiau aš ir su taip ir taip);
1,5 stiklinės džiūvėsėlių (arba miltų);
druskos ir žuvies prieskonių pagal poreikį;
aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus! P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Ieva
2010-01-22 00:45
zuvis gyva!!! ji negali buti tarp vegetariniu valgiu!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]gital.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital