1.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Suberiame cukrų, supilame pieną. Masę gerai išmaišome, kaitiname, kol cukrus ištirps. Tada suberiame kakavą. Masę kaitiname, maišydami, kol ši pradės tirštėti. Ugnį išjungiame ir atidedame į šalį šokoladinę masę.
2.
Kiaušinius išplakame dubenyje. Supilame pravėsusią šokoladinę masę. Tik reikia pasilikti apie 3 šaukštus glazūros aplieti iškepusiam pyragui.
3.
Į tešlą kiaušinių ir šokoladinės masės įsijojame kepimo miltelius su miltais. Masę gerai išmaišome. Pilame į kepimo formą
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsiname.
5.
Likusią šokoladinę glazūrą, jei labai sutirštėjo šiek tiek pašildome ir ja apliejame pyrago viršų. Pabarstome pabarstukais. Skanaujame.