1.
Pasmulkintą šokoladą ir kubeliais supjaustytą sviestą ištirpinti garų vonelėje. Truputį atvėsinti, o tada sudėti cukrų ir išmaišyti.
2.
Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišant. Sudėti miltus ir dar kartą permaišyti.
3.
Masę supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Naudojau kvadratinę 20x20 centimetrų. Kepti 180C laipsnių orkaitėje apie 10-12 minučių, kol ant viršaus susidarys lengva plutelė. Ištraukti iš orkaitės ir palikti atvėsti.
4.
Varškės kremui varškę gerai išmaišyti su graikišku jogurtu ir kiaušiniais. Papildomai cukraus nedėjau, nes varškė jau buvo saldi, bet jeigu naudotumėte nesaldintą kreminę varškę, cukraus įdėkite pagal skonį.
5.
Varškės kremą atsargiai supilti ant visiška atvėsusio pagrindo ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių. Patikrinti mediniu pagaliuku, nes pyragas neturi perkepti.
6.
Išėmus iš orkaitės palikti visiškai atvėsti. Galima skanauti iškart, bet pats gardžiausias pyragas būna bent keletą valandų pastovėjęs šaldytuve.