1.
Obuolius perpjauti perpus, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Kepimo formos, nuimamais kraštais, dugną iškloti kepimo popieriumi. Kraštus aptepti sviestu. Pabarstyti trupučiu cukraus ir išdėlioti obuolių skiltelėmis.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, plakti 5 - 7 minutes, kad kiaušiniai "pagautų" oro, taip pyragas bus puresnis. Supilti ištirpintą ir pravėsintą sviestą, suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir išplakti, kol neliks sausų gumuliukų. Tešlą užpilti ant obuolių.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Patikrinti mediniu smeigtuku, jei ištraukus jis sausas - pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių.
4.
Nusegti formos kraštus, ant viršaus uždėti lėkštę, apversti ir tuomet nuimti kepimo popieriumi.