Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę,atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės.
Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos , paskirstyti ją lygiai per visą skardos dydį. Kepti iki 200 ° temp. įkaitintoje orkaitėje 12 -15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
Iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant, po truputį supilti kondensuotą pieną. Sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės kremo ir suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 val ir skanauti.
Papuošti šokoladu arba cukraus pudra.