Pusę sviesto ištirpiname keptuvėje ir ~ 5 min. apkepiname jame kukuliukus.
Kukuliukam apskrudus išimame juos į atskirą puodą, kuriame troškinsime.
Į keptuvę sudedame likusį sviestą, ištirpiname ir smarkiai maišydami dedame miltus. Svarbu juos gerai išmaišyti, kad neliktų gumuliukų. Miltus šiek tiek maišydami pakepiname, kol jie lengvai parus.
Na ir dabar sudėtingiausia dalis, pilame į keptuvę karštą sultinį. Maišykite intensyviai, kad nesušoktų gabalais, išmaišykite iki vientisos masės, pabarstykite pipirais.
Dabar visą padažą sudedame ant kukuliukų ir patroškinam apie 10 min. ant silpnos ugnies, kad nepridegtų.
Pabaigoje sudedame grietinę ir palengva gerai išmaišome.
Šalia puikiai tiks bet koks garnyras, nuo bulvių iki makaronų. Taip pat labai tinka su marinuotais agurkėliais.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)