Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
250 g varškės
80 g cukraus
50 g razinų
175 g kvietinių miltų
0,25 citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš anksto išimkite margariną iš šaldytuvo, kad suminkštėtų. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Išplakite margariną, baltymus ir 30 g cukraus su elektriniu maišytuvu. Supilkite miltus ir išminkykite tešlą. Padalinkite tešlą į keletą dalių ir sudėkite į formeles.
Sumaišykite varškę, kiaušinių trynius, razinas, likusį cukrų ir citrinos žievelę bei sudėkite viską į krepšelius.
Kepkite 15-20 min., 200 laipsnių temperatūroje.