Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
375 mililitrai | vandens | |
190 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
1 vienetas | morkų (vidutinio dydžio) | |
10 centimetrų | poro | |
1 pundelis | svogūnų laiškų | |
3 lapai | kininių kopūstų (didesnių arba 4 mažesnių) | |
4 šaukštai | krakmolo | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
2 šaukštai | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Padažui: | ||
1 šaukštas | sojos padažo | |
1 šaukštas | vandens | |
1 šaukštas | acto | |
1 šaukštelis | sezamų aliejaus | |
1 šaukštelis | cukraus | |
1 žiupsnelis | sezamo sėklų |