1.
Įdarui varškę su grietinėle trintuvu sutrinkite iki kreminės konsistencijos masės.
2.
Verdančiu vandeniu nuplikykite špinatus, nusausinkite ir supjaustykite.
3.
Į varškės masę sudėkite špinatus, supilkite aliejų, berkite druską bei pipirus, išmaišykite.
4.
Tešlai miltus berkite į dubenį, pilkite aliejų ir karštą vandenį. Šaukštu gerai išmaišykite. Kai masė truputį pravės, toliau minkykite rankomis. Tešlą gerai išminkykite. Neberkite daugiau miltų, minkant, tešla taps elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo.
5.
Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite apskritimus stikline. Į kiekvieną apskritimą dėkite šaukštelį įdaro, kraštelius užspauskite.
6.
Paruoštus koldūnus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite apie 7 - 8 minutes.