1.
Dideliame dubenyje sumaišome miltus ir druską. Pilame vandenį ir visą laiką maišome, kol susiformuoja tešla.
2.
Minkome tešlą ant gerai miltais pabarstyto paviršiaus 6-8 min. Suvilgome aliejumi ir įdedame tešlą atgal į dubenį. Uždengę, palaikome apie valandą.
3.
Tuo metu supjaustome smulkiai šalotinius svogūnus ir pakepame keptuvėje su aliejumi kelias minutes ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
4.
Padalijame tešlą į keturias dalis. Supjaustome svogūnų laiškus.
5.
Iškočiojame kiekvieną dalį į ilgą stačiakampį. Patepame aliejumi ir ant kiekvienos dalies sudedame ketvirtadalį šalotinių svogūnų ir svogūnų laiškų. Pabarstome kinišku prieskonių mišiniu. Užlankstome stačiakampį du kartus. Patampome jį už galų. Tuomet suvyniojame į sraigę. Pabarstome miltais paviršių ir iškočiojame sraigę į blyną.
6.
Kartojame su kiekviena tešlos dalimi.
7.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname. Kepame blynus po 1-3 min iš abiejų pusių, kol įgaus auksinę spalvą.
8.
Patiekti galima su aštriu padažu.