1.
Mėsą nuplauti, gerai nusausinti, įpjauti skersai ir išilgai, maždaug po 1.5 cm gylio.
2.
Marinatui į dubenį pilti sojos padažą, alyvuogių aliejų, berti žolelių mišinį, rūkytos paprikos miltelius, pilti citrinų sultis, dėti garstyčias, berti druską, pipirus, įspausti česnaką ir išmaišyti.
3.
Paruoštu marinatu gerai įtrinti mėsą. Palikti marinuotis 3 - 4 valandas, o jei turite laiko, geriausiai būtų marinuoti visą naktį.
4.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais, morką supjaustyti griežinėliais, lašinukus susmulkinti, obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklalizdžius ir perpjauti į kelias dalis, papriką perpjauti į kelias dalis.
5.
Į kepimo indą dėti 2/3 svogūno, tuomet pusę kiekio morkų, dėti sprandinę, į sprandinės tarpus dėti lašinukus, tuomet sudėti likusius svogūnus, morkas, papriką, obuolius. Uždengti dangtį.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. 45 minutes. Tuomet dangtį nuimti, daržoves pastumti į šonus, mėsą aplieti susidariusiu skysčiu ir dar pakepti apie 20 - 25 minutes. Mėsą galima aplieti kelis metus šiuo kepimo laiku.
7.
Patiekti su mėgstamu garnyru, mes valgėme su bulvių koše ir burokėlių salotomis.