Kiaulienos kepsneliai marinuoti kefyre

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kiaulienos kepsneliai marinuoti kefyre
Kiaulienos kepsneliai marinuoti kefyre
Kiaulienos kepsneliai marinuoti kefyre
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulienos sprandinės
Kefyro
Druskos, pipirų
Džiūvėsėlių
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulieną supjaustome griežinėliais, pasūdome, papipiriname, sudedam į dubenį ir užpilame kefirų.
Kuo ilgiau pastovės tuo minkštesnė bus.
Galima daryti ir didesnį kiekį, nes taip marinuota kiauliena išsilaiko iki 4 parų.
Kiaulienos kepsniukus apvoliojame džiūvėsėliose ir kepam įkaitintoje keptuveje su aliejumi.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital