Keptos ančių kulšelės su bulvėmis

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptos ančių kulšelės su bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
4 vienetai čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikos
2 vienetai anties
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės nuskutamos, nuplaunamos ir supjaustomos didesniais kubeliais.
Anties kulšelės nuplaunamos ir nusausinamos popieriniu rankšluosčiu.
Keptuvėje įkaitinamas aliejus ir jame iš abiejų pusių pakepinamos druska, pipirais bei paprikos milteliais įtrintos kulšelės.
Kulšelėms apskrudus, jos bei bulvės sudedamos į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Bulvės apšlakstomos aliejumi, viskas dar pabarstoma druska bei pipirais, ant bulvių sudedamos čiobrelių šakelės, viskas uždengiama folija ir kepama apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimama folija ir viskas dar kelias minutes paskrudinama orkaitėje.
Galima kepti kulšeles ant laužo, o bulves, susukus į foliją, taip pat kepti žarijose.
Skanaus.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Orkaitėje
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital