Bulvės nuskutamos, nuplaunamos ir supjaustomos didesniais kubeliais.
Anties kulšelės nuplaunamos ir nusausinamos popieriniu rankšluosčiu.
Keptuvėje įkaitinamas aliejus ir jame iš abiejų pusių pakepinamos druska, pipirais bei paprikos milteliais įtrintos kulšelės.
Kulšelėms apskrudus, jos bei bulvės sudedamos į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Bulvės apšlakstomos aliejumi, viskas dar pabarstoma druska bei pipirais, ant bulvių sudedamos čiobrelių šakelės, viskas uždengiama folija ir kepama apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimama folija ir viskas dar kelias minutes paskrudinama orkaitėje.
Galima kepti kulšeles ant laužo, o bulves, susukus į foliją, taip pat kepti žarijose.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)