1.
Į dubenį suberti miltus, druską, išmaišyti ir padaryti įdubimą centre. Įpilti aliejaus, šiek tiek pamaišyti. Dalimis, nuolat maišant, supilti vandenį, užminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą uždengti virtuviniu rankšluosčiu ir palikti 15 minučių.
3.
Įdarui į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti.
4.
Svogūną smulkiai supjaustyti, suberti į keptuvę ir kelias minutes apkepti. Tuomet sudėti mėsą, pabarstyti druska, pipirais ir vis pamaišant kepti kelias minutes.
5.
Paruoštą tešlą plonai iškočioti į stačiakampį. Išspausti nedidelius apskritimus, į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, užlenkti kraštus ir suspausti.
6.
Į gilią keptuvę ar puodą įpilti aliejaus, kad bent pusiau apsemtų koldūnus, įkaitinti. Sudėti koldūnus vienu sluoksniu ir vis pavartant kepti 2 - 3 minutes ant vidutinės kaitros, uždengti dangčiu ir dar pakepti 2 - 3 minutes. Tuomet vis pavartant kepti dar apie 5 - 7 minutes iki kol gražiai apskrus ir iškeps. Sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius. Tiekti su grietine, sviesto ir grietinės padažu ar kitu mėgstamu.