Autorius apie receptą:
Bet man šie persikai tokie, net nežinau, kaip paaiškinti, tokie elegantiški, nors ir elementarūs, bet tokie nepaprasti!! Dariau vieną porciją, tad naudojau tik vieną persiką.
Bet man šie persikai tokie, net nežinau, kaip paaiškinti, tokie elegantiški, nors ir elementarūs, bet tokie nepaprasti!! Dariau vieną porciją, tad naudojau tik vieną persiką. Naudojant daugiau, analogiškai didiname proporcijas.
(...daugiau)(...mažiau)Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas
persikų
(su odele)
Sirupui:
200 mililitrų
vandens
125 gramai
cukraus
3 vienetai
anyžių
šiek tiek
vanilės
šiek tiek
cinamono lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nedideliame puode verdame visus ingredientus, išskyrus persikus. Kai tik sirupas pradeda virti, sudedame paruoštus persikus ir verdame, kol jie suminkštės, jei persikų neapsemia sirupas, juos karts nuo karto apverčiame. Išimame, leidžiame kiek atvėsti.
2.
Įkaitiname griliaus keptuvę ar orkaitę su griliaus funkcija ir pakepiname iš abiejų pusių persikus.
3.
Patiekiame su vaniliniais ledais, grietinėle, padažu. Man labiausiai tiko natūralus jogurtas ir karamelizuoti, skaldyti migdolai.