Autorius apie receptą:
Tikrai daugelis bent kartą yra išbandę papraščiausią ir tradiciškiausią vaisių desertą - keptus obuolius. Ir dabar pats laikas užsilikusius po žiemos juos sunaudoti.
Tikrai daugelis bent kartą yra išbandę papraščiausią ir tradiciškiausią vaisių desertą - keptus obuolius. Ir dabar pats laikas užsilikusius po žiemos juos sunaudoti.
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų
obuolių
500 vienetų
varškės
1 vienetas
kiaušinių
pagal skonį
vanilinio cukraus
pagal skonį
cukraus
pagal poreikį
vyšnių uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolių viršunėles nupjauname, išskuobiame vidų
2.
Varškę dedame į dubenį, gerai sutriname su šakute ar elektriniu trintuvu, įmušame kiaušinį, įberiame vanilinį cukrų bei paprastą cukrų.
3.
Į išskuobtus obuolius dėkite varškės įdarą ir kepkite orkaitėje 10- 20 min., 180 laipsnių orkaitėje.