Autorius apie receptą:
Obuolių gelbėjimo darbai. Na, negaliu palikti savo sodo obuolių tiesiog „pražūčiai“. Laikėsi, stovėjo, bet jie ne amžini. Suvalgyti vienų jau nebepajėgsime. Tad
Obuolių gelbėjimo darbai. Na, negaliu palikti savo sodo obuolių tiesiog „pražūčiai“. Laikėsi, stovėjo, bet jie ne amžini. Suvalgyti vienų jau nebepajėgsime. Tad truputį pažaisiu su jais. Taip obuolius kepu kiekvieną žiemą, ir kaskart vis skelbiu obuolių gelbėjimo darbus. Bet patikėkite, kaip kvepia namai. Tai tikras jaukumo jausmas.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai
obuolių
2 vienetai
bananų
2 šaukštai
abrikosų džemo
1 šlakelis
aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį
cukraus pudros
pagal poreikį
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išskobiame obuolius.
2.
Bananą supjaustome mažais gabaliukais, sumaišome persikų džemu. Įdaru įdarome obuolius. Patepame aliejumi, subadome mediniu krapštuku, kad kepant obuoliai labai nesutruktų.
3.
Pašauname į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę, kepame 20- 25 min.
4.
Iškepusius pabarstome cukraus pudra ir cinamonu.... namai kvepia dieviškai skaniai....