Kepti ešeriukai su svogūniniu įdaru

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepti ešeriukai su svogūniniu įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg ešerių
2 v.š. prieskonių (žuvies)
1 svogūno
1 a.š. druskos
Aliejaus, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:

Ešeriukus nuskusti, išvalyti, išplauti.
Ištrinti prieskoniais, o į vidų kiekvienam įdėti po šaukštelį smulkintų svogūnų, sumaišytų su druska. Palaikyti apie valandą.
Šonus įpjauti.
Iškepti ant aliejaus keptuvėje.

 

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital