Autorius apie receptą:
Taip batono iškepkite savo savo vaikams ar sau pusryčiams. Pasidarykite kakavos ir tikrai pajausite vaikystės skonį.
Taip batono iškepkite savo savo vaikams ar sau pusryčiams. Pasidarykite kakavos ir tikrai pajausite vaikystės skonį.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 riekelės
batono
1 vienetas
kiaušinių
0.5 stiklinės
pieno
2 šaukštai
sviesto
1 šaukštas
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą.
2.
Kiaušinį paplakame. Į plakinį merkiame batono riekeles.
3.
Dedame į keptuvę, kepame iš vienos pusės, apverčiame, pabarstome cukrumi. Apkepame batoną iš abiejų pusių, pabarstome cukrumi. Užpilame pienu. Pakaitiname, kol riekelės sugers pieną. Taip keptas batonas skaniausias su kakava.