Kumpį, česnakus ir svogūną sumaliau mėsmale, sudėjau prieskonius, įmušiau kiaušinį ir viską gerai išmaišiau.
Nugarinę supjausčiau 2 cm pločio riekėmis. "Pamušiau", pabarsčiau druska ir palikau 15 min.
Ant kiekvieno išmušto nugarinės gabalėlio dėjau 1 arbatinį šaukštelį konservuotų morkų.
Ant viršaus užkroviau po 1 valgomą šaukštą faršo.
Apačioje likusios nugarinės kraštus suėmiau ir sutvirtinau mediniu smeigtuku.
Taip paruoštus kepsniukus aptepiau storu pomidorų padažo sluoksniu.
Sudėjau į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepiau 190 laipsnių orkaitėje 50 min.
Kepant reikia kas 15 min apšlakstyti vandeniu, kad iškepę nebūtų "sausi".
Iškepusius patiekiau su karštomis virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais.
SKANAUS!