Dubenyje sumaišykite miltus kepimo miltelius ir druską. Sutrinkite sviestą su cukrumi iki purios masės, įmuškite kiaušinius, įlašinkite vanilę. Lėtai maišydami suberkite miltų mišinį ir supilkite pieną. Gerai išmaišykite,kad neliktų miltų gumuliukų. Atsargiai įmaišykite šviežias spanguoles. Paruoštrą tešlą supilkite į skardą. Kepkite orkaitėje 50 - 60 min., kol gražiai parus ir tikrinkite su smeigtuku , kol tėšla nebelips prie jo. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!