1. Į dubenį dedame kambario temperatūros minkštą sviestą, jį išsukame su ruduoju cukrumi.
2. Mušame kiaušinius ir suverčiame grietinę. Viską gerai išplakame elektriniu plakikliu.
3. Į plakinį įpilame 4 šaukštus stiprios kavos ir išmaišome šaukštu (gali būti ir karšta) – tinka ir ruošta aparatu, ir užplikyta puodelyje.
4. Miltus atskirame dubenyje gerai išmaišome su kepimo milteliais ir suberiame į dubenį su sviesto, cukraus ir kiaušinių mase, išmaišome šaukštu.
5. Ruošiame įdarą: Razinas nuplauname, užpilame vandeniu ir pabrinkiname (aš palikau per naktį). Į dubenį beriame rudąjį cukrų, pasmulkintus graikinius riešutus, kupiną šaukštą cinamono, šaukštą maltos kavos bei pamirkytas razinas. Viską išmaišome šaukštu.
6. Renkamės apvalią, atsegamą torto formą. Jos dugną ištiesiame kepimo popieriumi, o kraštus patepame sviestu.Pilame pusę pyrago tešlos į formą ir lengvai paskirstome tešlą mentele ar šaukštu.Ant pirmojo tešlos sluoksnio tolygiai suberiame įdarą. Pasiliekame šiek tiek cukraus, cinamono ir kavos mišinio įdaro dubenyje – juo pabarstysime pyrago viršų.Ant įdaro suverčiame likusią tešlą ir vėl lengvai paskirstome ją, o viršų pabarstome įdaro dubenyje likusiu cukraus, cinamono ir kavos mišiniu.
7. Kepame 190°