Autorius apie receptą:
Šie blyneliai labai gardūs ir kepami visiškai be riebalų. Kadangi kepame visiškai be aliejaus, jie tolygiai įgauna auksinį atspalvį.
Šie blyneliai labai gardūs ir kepami visiškai be riebalų. Kadangi kepame visiškai be aliejaus, jie tolygiai įgauna auksinį atspalvį.
Jurgita
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai
kiaušinių
10 šaukštų
pieno
2 šaukštai
cukraus
šiek tiek
kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius elektriniu plakikliu suplakti su cukrumi, kol masė pasidarys kaip kremas su putele. Tuomet pilti pieną ir vėl viską išplakti. Galiausiai dėti miltų ir maišyti tol, kol tešla pasidarys gana skysta.
2.
Keptuvę tereikės truputėli pakaitinti ir šaukštu dėti tešlos. Vienoje vidutinio dydžio keptuvėje turėtų tilpti 3 apvalūs blyneliai.
3.
Blynelius reikia apversti kai kraštai pradeda geltonuoti, jei lauksite ilgiau jie tiesiog apsvils degėsiais. Labai skanu su uogiene, grietine ir cukrumi, marmaledu, karamele... Jie labai gardūs ir vieni!