Karkos vyniotinis su daržovėmis

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Karkos vyniotinis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas kiaulienos karkos (išpjautu kaulu)
1 gabalėlis vištienos filė
1 vienetas morkų
1 galva česnako (smulkinto)
4 šaukštai sojos padažo
1 saujelė džiovintų slyvų
1 šaukštas želatinos
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Karką įtrinti česnaku, sojos padažu, druska ir pipirais. Palikti marinuotis parai.
2.
Ant ištiestos maistinės plėvelės dėti karką, ant jos vištieną, morką, slyvas, pabarstyti želatina, suvynioti ir surišti.
3.
Virti 2 valandas, išvirtą karką prislėgti svoriu per naktį.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital