Karka, troškinta aluje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karka, troškinta aluje
Karka, troškinta aluje
Karka, troškinta aluje
Karka, troškinta aluje
Autorius apie receptą: Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui valgome virtą liežuvį, Toks rimtas ir ūkiškas receptas. Gal kaip tik tokio dairotės Velykų pietums? Mūsų šeimoje Velykų pusryčiai prasideda margučių daužymu, paskui valgome virtą liežuvį, karkos vyniotinį su naminiais krienais ir balta mišraine. Čia klasikų klasika, bet man ji patinka. O koks patiekalas neatsiejamas nuo jūsų Velykų stalo?Pietums kartais kepame vištą arba žąsį, kartais didžiulį kumpio gabalą. O dabar išbandžiau puikų receptą, tarsi generalinė repeticija – troškinta karka aluje. Labai gaila, kad karka nuotraukose tokia nefotogeniška, bet skonio prasme, labai skanu, nors ir neišvaizdu. Mes valgėme su bulvių koše, troškintais raugintais kopūstais, marinuotis daržovėmis. Jūs garnyrą rinkitės pagal savo skonį, puikiai tiks ir orkaitėje keptos bulvės, ir šviežios daržovės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas kiaulienos karkos (naudojau su kaulu)
500 mililitrų alaus
200 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai granatų sirupo
1 šaukštas druskos
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karką įtriname smulkintu česnaku, druska, pipirais, lauro lapais ir paliekame per naktį pasimarinuoti.
2.
Daržoves nulupame, svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais, morką sutarkuojame.
3.
Ketaus puodą įkaitiname. Pilame aliejaus, sudedame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės.
4.
Dedame karką, užpilame sultiniu ir alumi. Troškiname įkaitintoje orkaitėje iki 150 C uždengus dangčiu apie 2,5 val.
5.
Karką patepame granatų sirupu ir kepame dar iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min., kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital