Autorius apie receptą:
Labai skani tyrelė.
Labai skani tyrelė.
Kristina, Virtuvės mūza
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
380 gramų
obuolių
100 gramų
rudojo cukraus
(naudojau "candi"cukrų)
50 mililitrų
pieno
45 gramai
sviesto
40 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius supjaustyti, pašalinti sėklalizdžius ir sutrinti smulkintuvu iki tyrelės konsistencijos masės.
2.
Sviestą sudėti į puodą, suberti "candi" (arba rudąjį) cukrų ir cukrų. Kaitinti ant silpnos ugnies, nuolat maišant. Kai prasideda kristalizacija, supilti po truputį pieną. Viską gerai išmaišyti. Sudėti trintus obuolius, gerai išmaišyti ir pavirti apie 15 min. Masę nuolat vis pamaišyti.