Kalafiorų kąsneliai su traškia sūrio plutele

AUTORIUS:
Žydrūnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Kalafiorų kąsneliai su traškia sūrio plutele
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitas receptas, kai norisi kažko skanaus, bet nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. O ir ingredientai čia vos keli ir visiškai neįmantrūs. Greitas receptas, kai norisi kažko skanaus, bet nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. O ir ingredientai čia vos keli ir visiškai neįmantrūs. Žydrūnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
200 gramų kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
50 gramų sviesto (tirpinto arba alyvuogių aliejaus)
1 pundelis petražolių
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių (arba saldžiosios paprikos miltelių)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kalafiorą supjaustyti žiedynais, apšlakstyti sviestu, pabarstyti paprikos milteliais, česnako milteliais, druska ir pipirais, išmaišyti, kad visi gabaliukai pasidengtų prieskoniais. Tuomet pabarstyti sūriu ir dar kartą gerai permaišyti.
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti kalafiorus ir paskirstyti vienu sluoksniu per visą plotį.
3.
Kepti įkaitintoje iki 220 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Petražoles susmulkinti ir pabarstyti kalafiorus prieš tiekiant.
Patarimai:
Skaniausia šiuos kąsnelius ragauti dar šiltus arba atvėsusius iki kambario temperatūros.
AUTORIUS: Žydrūnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital