Autorius apie receptą:
Ne paslaptis, kad jūros daržovės be galo vertingos dėl jose esančių gausybės mineralų. Taigi, kviečiu pasigaminti unikalaus skonio sviestą bent per šventes ir jūržolėmis
Ne paslaptis, kad jūros daržovės be galo vertingos dėl jose esančių gausybės mineralų. Taigi, kviečiu pasigaminti unikalaus skonio sviestą bent per šventes ir jūržolėmis praturtinti savo racioną.
(...daugiau)(...mažiau)
Ketoriešutėlis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų
sviesto
(kambario temperatūros)
2 vienetai
jūros dumblių lapų nori
1 žiupsnelis
jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Į kambario temperatūros svietą berkite žiupsnelį jūros druskos ir sutrupinkite nori jūros dumblių lapus. Viską gerai sumaišykite.