1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite elektriniu plakikliu.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite.
3.
Nuolat plakant, suberkite cukrų, po to supilkite aliejų, jogurtą ir, jei norite, kelis lašus vanilės esencijos. Suberkite kukurūzų krakmolą, vėl išplakite. Plakant, dalimis suberkite miltus su kepimo milteliais ir viską gerai išplakite.
4.
Vieną obuolį nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į tešlą ir išmaišykite.
5.
Į 26 cm skersmens kepimo formą įtieskite kepimo popierių, sudėkite ir tolygiai paskirstykite tešlą.
6.
Likusius 3 obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite plonomis skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos viršaus.
7.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku - jis, įkištas ir ištrauktas iš kepinio centro, turi būti švarus. Jei pagaliukas aplipęs tešla, kepkite dar 7-10 min. ir vėl tikrinkite.
8.
Iškepusį pyragą atvėsinkite formoje, tuomet išimkite iš jos, perkelkite ant lėkštės.
9.
Glazūrai krakmolą ištirpinkite vandenyje, gerai išmaišykite. Suberkite cukrų ir kelis lašus vanilės esencijos. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišant, kol sutirštės, apie 3-4 min., neužvirinkite. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.
10.
Ant iškepto pyrago viršaus šaukštu užpilkite glazūrą arba užtepkite silikoniniu teptuku.