1. Supjaustome svogūnus.
2. Kubeliais susmulkiname mėsą.
3. Mažais kubeliais supjaustome pomidorus.
4. Juostelėmis supjaustome paprikas.
5. Morkas sutarkuojame.
6. Į puodą įpilame šlakelį aliejaus, sultinį ir suberiame svogūnus. Pakepiname apie 1 minutę.
7. Sudedame mėsą, pomidorus, paprikas, morkas, pomidorų pastą ir supilame verdantį vandenį. Vandens turi būti tiek, kad apsemtų daržoves ir mėsą. Verdame 30 min.
8. Bulves supjaustome kubeliais ir sudedamė į puodą. Įberiame prieskonių ir pripilame verdančio vandens tiek, kad apsemtų ir bulves. Verdame, kol bulvės suminkštėja (10-15 min.).
9. Įspaudžiame česnako skilteles. Paliekame sriubą 20 min., kad pastovėtų.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)