Autorius apie receptą:
Jeigu norite iškepti kažką jaukaus ir skanaus, puikiai tinkančio šaltam vėjuotam žiemos vakarui, šis receptas - kaip tik tai! Jūs galėsite jį iškepti iš namuose turimų
Jeigu norite iškepti kažką jaukaus ir skanaus, puikiai tinkančio šaltam vėjuotam žiemos vakarui, šis receptas - kaip tik tai! Jūs galėsite jį iškepti iš namuose turimų ingredientų. Jis puikiai tinka supakuoti ir padovanoti įvairiomis progomis!
(...daugiau)(...mažiau)
Eanie Palmesi
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 šaukštų
kvietinių miltų
2 vienetai
kiaušinių
2/3 stiklinės
pieno
3 šaukštai
cukraus
2 šaukštai
varškės
2 šaukšteliai
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
2.
Kiaušinius išmaišykite su cukrumi. Įmaišykite miltų mišinį. Supilkite pieną. Sudėkite varškę. Viską labai gerai išmaišykite. Palikite tešlą pastovėti 10-20 min.
3.
Sudėkite tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, priklauso nuo orkaitės. Kad iškepė, suprasite, kai pajusite po namus pasklidusį gardų širdelės pyragėlio kvapą!