Makaronų lakštus išverdame pasūdytame vandenyje po 3 lakštus puode, kad nesuliptų.
Mėsą pakepame su trupučiu aliejaus, druska, pipirais bei kitais prieskoniais. Morkas ir kaliaropes sutarkuojame žiedeliais ir viską pakepame su aliejumi. Tuomet apkeptas daržoves sudedame į puodą, užpilame truputį vandens, suberiame žirnelius, druskos, pipirų ir troškiname. Baigdami troškinti įdedame petražolių.
Kepimo indą ištepame aliejumi ir dedame 3 makaronų lakštus (vieną šalia kito). Ant jų sudedame mėsos įdarą ir patepame jį 3 šaukštais grietinės. Tada dedame kitus 3 makaronų lakštus, o ant jų - daržovių įdarą, kurį irgi aptepame 3 šaukštais grietinės. Vėl dedame 3 makaronų lakštus, užberiame sutarkuotą fermentinį sūrį ir kepame orkaitėje apie 1 val.
Valgome karštą.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)