Įdaryti salierai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Įdaryti salierai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 dideli salierai;
2 svogūnai;
250 gr maltos mėsos;
mirkyto pyrago keli gabaliukai;
2 šaukštai pomidorų padažo;
druska ir pipirai pagal skonį;
0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus;
2 balti svogūnai;
petražolių ryšulėlis;
taurelė baltojo vyno.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuskusti salierai perpjaunami pusiau ir verdami apie 20 minučių pasūdytame vandenyje. Išėmus iš vandens, nusunkiami. Iš salierų išskobiamas vidus, kad būtų kur dėti įdarą. Įdaras daromas iš maltos mėsos, išmirkyto pyrago, pipirų, druskos ir žalių petražolių.
Patroškinami kubeliais pjaustyti svogūnai. Į troškinimo indą sudedami patroškinti svogūnai, per vidurį statomi įdaryti salierai. Tarpai užpildomi išskobtais smulkintais salierų gabaliukais. Viskas užpilama baltuoju vynu ir pomidorų tyre.
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Troškiniai
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital