Grybus užpilti 1/4 l šalto vandens ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol grybai išbrinks. Paskui 5 minutes pavirti.
Nuluptus svogūnus ir česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol suminkštės. Grybus nuvarvinti sietelyje, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su pakepintais svogūnais bei česnaku. Suberti kubeliais supjaustytą duonąm įmušti kiaušinį, pagardinti druska bei pipirais ir apibarstyti petražolėmis. Faršą gerai išminkyti, pasūdyti ir apšlakstyti grybų sunka.
Mėsą įdaryti faršu, surišti ir apkepti iš visų pusių. Apibarstyti druska ir pipirais, užpilti grybų sunka ir troškinti uždengtame keptuve. Retkarčiais apversti.
Grietinę suplakti su krakmolu ir sumaišyti su troškinimo metu išsiskyrusiomis sultimis, likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos. Vyniotinį pasūdyti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)