Nulupame ir nuplauname burokėlius, taip pat morkas, petražoles ir salierus supjaustome šiaudeliais, sudedame į puodą, pridedame sviesto, įpilame acto ir šiek tiek vandens, sumaišome ir troškiname uždengus, kol suminkštėja, prižiūrime, kad daržovės neprisviltų. Paprastai reikia troškinti 45-60 minučių. Įberiame miltų, gerai išmaišome, įdedame grietinės, viską pagardiname druska, cukrumi, įmetame lauro lapelių, vėl pamaišome ir verdame dar 10 minučių.
Ajo ajo kaip niam niam visi 50vakuliu rijo kaip kiaules
ATSAKYTI
VALENTAS
2011-04-06 16:22
Siaip tai receptas visai neblogas.As ir pats esu sugalvojes panasiai paruosti burokelius.Tik,kadangi domiuosi sveikesne mityba negu yprasta daugumai lietuviu,kyla klausimas,o kas gi liks vertingo is tu burokeliu ir ypatingai is morku jei jas troskinsime taip ilgai-45-50 min.?Mano manymu pilnai pakanka patroskinti 30-35 min..Juk pabaigoj dar visviena pavirinsime,viska sudejus,apie 10 min..Kam be reikalo tas darzoves kaitinti?Juk dauguma zinom,kad kuo ilgiau kaitinam darzoves tuo maziau kas vertingo is ju lieka.ZINOM,BET DAROM VISVIENA ATVIRKSCIAI,NES NELABAI BEGALVOJAM KA DAROM.Gaila.
ATSAKYTI