Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos ketvirčių
3 v.š. grūdėtųjų garstyčių
400 ml neriebios grietinės
3 skiltelių česnako
1 žiupsnis druskos
1 v.š. baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiau marinatą:
grietinę, grūdėtąsias garstyčias, grūstus baltuosius pipirus sumaišiau su druska ir smulkiai kapotais česnakais. Viską gerai išmaišiau ir gautu marinatu apliejau nuplautą ir nusausintą vištieną.
Pamaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Palikau šaldytuve 12 val. marinuotis.
Kepėm ant beržinių žarijų apie 30 min. Grietinė mėsai suteikia sultingo minkštumo. Česnakai ir garstyčios - pikantiško skonio.
SKANAUS !
Išbandžiau su vištos sparneliais. Draugai valgė pirštus apsilaižydami ir tiek komplimentų senai buvau gavusi. Tikrai labai labai liuks receptukas :)
ATSAKYTI