Autorius apie receptą:
Labai skanūs pyragėliai, galima ruoštis ir su saldžiais, ir su pikantiškais įdarais! Galima ruošti ne tik iš ne tik iš lavašo, bet kaip ir originaliame recepte - su filo tešla.
Labai skanūs pyragėliai, galima ruoštis ir su saldžiais, ir su pikantiškais įdarais! Galima ruošti ne tik iš ne tik iš lavašo, bet kaip ir originaliame recepte - su filo tešla. Jei norite, varškę galima gardinti trupučiu grietinės.
(...daugiau)(...mažiau)
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai
lavašo
(plono arba filo tešlos)
200 gramų
varškės
1 vienetas
kiaušinių
3 šaukštai
cukraus
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lavašą supjaustyti pailgais trikampiais.
2.
Varškę ištrinti su kiaušinio tryniu ir cukrumi. Kiaušinio baltymą atidėkite į atskirą indelį.
3.
Ant plačiojo lavašo trikampio krašto dėti šiek tiek varškės, šoninius kampučius truputį užlenkti ir visą varškės kraštą sukti į "tūbelę". Ilgąjį trikampio kampą aptepti kiaušinio baltymu, kad geriau suliptų.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių kepti visus suktinukus. Sudėti ant popierinės servetėlės, kad nubėgtų riebalų perteklius.