1.
Rabarbarus nuvalyti, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Bananus taip pat supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su rabarbarais bei cukrumi.
2.
Sluoksniuotą tešlą supjaustyti kvadratėliais (tiesiog kiekvieną stačiakampį tešlos lapelį perpjoviau pusiau).
3.
Ant kiekvieno kvadratėlio dėti rabarbarų ir bananų įdaro. Sulankstyti kraštus link centro (kaip vokelį) ir truputį suspausti, jog įdaras neištekėtų. Pyragėlių viršų aptepti lengvai paplaktu kiaušiniu.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes (kol gražiai apskrus).
5.
Pateikdama pyragėlius aš dar juos pašlaksčiau baltu glajumi (cukraus pudrą sumaišiau su šiek tiek citrinos sulčių). Skanaus!