Greiti sluoksniuotos tešlos kąsneliai su špinatais
AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 8)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Labai greita ir paprasta pagaminti, sūrį galima rinktis ir kitokį mėgstamą, kad ir paprastą fermentinį. Užkandukai skanūs ir šilti, ir atvėsę!
Labai greita ir paprasta pagaminti, sūrį galima rinktis ir kitokį mėgstamą, kad ir paprastą fermentinį. Užkandukai skanūs ir šilti, ir atvėsę!
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 lapai
sluoksniuotos tešlos
100 gramų
špinatų
50 gramų
fetos sūrio
1 vienetas
svogūnų
2 šaukštai
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpinkite, jei naudojate šaldytą, ir iškočiokite.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepinkite smulkintą svogūną, sudėkite špinatus ir pakaitinkite, kol šiek tiek susileis. Palikite atvėsti ir įmaišykite trupintą sūrį.
3.
Tešlą tepkite špinatų mase, vieno krašto galą paliktite neapteptą, kad suktinukas geriau suliptų. Išteptą susukite į volelį, šiek tiek paspauskite ir supjautykite storesniai griežinėliais. Išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje skardoje.
4.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių. Skanaus!