2.
Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi ir druska, kol masė taps balta. Įpilti ištirpintą sviestą (sviestas neturėtų būti karštas), jogurtą ar kefyrą, vaniliną, viską išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti. Miltus sumaišyti su skysčiais. Miltų nesudėkite visų iškart, dėkite pamažu, kad tešla būtų konsistencijos kaip tiršta grietinė. Priklausomai nuo miltų rūšies jų gali reikėti kartais šiek tiek mažiau, o kartais - truputį daugiau.
3.
Tešlą suversti į kepimo skardą, ant tešlos išdėlioti persikus/abrikosus vieną šalia kito. Smarkiai įspausti vaisių į pyragą nereikia, nes kildama tešla gražiai apgaubia vaisius. Kepti pyragą 40–45 min. vidurinėje orkaitės lentynoje.