1.
Oreo sausainius padalinti pusiau ir nuo jų šaukšteliu nuimti kremą.
2.
Pačius sausainius sutrinti iki trupinių ir sumaišyti su tirpintu sviestu. Sausainių masę suberti ant kepimo formos, su atsegamais kraštais, dugno, paskleisti ir rankomis arba šaukštu paspausti, suformuojant torto pagrindą. Padėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų. Naudojau 26 centimetrų skersmens formą.
3.
Kreminę varškę išsukti su kremu nuo sausainių, cukrumi ir vanile. Pieną pašildyti, nuimti nuo ugnies ir jame ištirpinti želatiną. Jei naudojate paprastą želatiną, jos imkite šiek tiek daugiau, pirmiausia ją reikia užpilti šaltu pienu ir palikti išbrinkti bent 20 - 30 minučių. Tada ištirpinti kaitinant garų vonelėje ir palikti atvėsti.
4.
Želatiną atsargiai įmaišyti į varškės masę, tada masę supilti ant sausainių pagrindo ir dėti tortą į šaldytuvą. Palikti sustingti kelioms valandoms arba nakčiai. Prieš patiekiant pabarstyti kakava.
5.
Varškės masę supilti ant sausainių pagrindo, dėti tortą į šaldytuvą ir palikti kelioms valandoms arba parai. Prieš patiekiant pabarstyti kakava.