Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
650 gramų | kalakutienos filė | |
70 gramų | maltų džiūvėsėlių | |
2 vienetai | kiaušinių (vidutinio dydžio arba 1 didesnio) | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
40 gramų | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) | |
30 mililitrų | vandens | |
10 gramų | prieskonių kepsniams (naudojome KOTANYI mėsos kepsnių) | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | pieno | |
30 gramų | sviesto | |
15 gramų | kvietinių miltų (su kaupu) | |
0.5 šaukštelio | provanso žolelių (naudojome KOTANYI) | |
1 žiupsnelis | pipirų (naudojome KOTANYI) | |
Salotoms: | ||
120 gramų | salotų mišinio (naudojome su jaunais burokėlių lapais) | |
8 vienetai | saulėje džiovintų pomidorų (puselių) | |
1 vienetas | agurkų (trumpavaisio) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (mažo) | |
1 pakelis | prieskonių (naudojome KOTANYI itališkų salotų prieskonių mišinį) | |
7 šaukštai | vandens | |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | acto |