1.
Į dubenį persijojame miltus, kepimo miltelius, beriame cukrų, dedame minkštą sviestą, įmušame kiaušinius, sudedame apelsino žievelę. Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės, bet ne ilgiau 2 - 3 min. Jei plaksite elektriniu plakikliu, plakite ne ilgiau 1,5 - 2 min., kad neperplakti tešlos, nes pyragas gali netolygiai pakilti ir būti ne toks purus.
2.
Pilame tešlą į aliejumi išteptą formą ir kepame iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 min. Tikriname mediniu pagaliuku - jei iš pyrago ištrauktas pagaliukas sausas, - pyragas iškepęs. Atvėsiname.
3.
Glajui į sultis beriame žievelę ir, po truputį, cukraus pudrą. Maišome mediniu šaukštu, kol gausime vienalytę masę. Glajus neturi būti labai tirštas, nes jį bus sunku užtepti, tad koreguokite cukraus pudros kiekį pagal situaciją. Dedame pyragą į lėkštę, užpilame glajų, tolygiai paskirstome peiliu arba mentele. Palaikome šaldytuve, kol glajus sustings. Tuomet ištirpiname šokoladą ir konditeriniu maišeliu arba tiesiog šaukšteliu "papaišome" norimus ornamentus ant pyrago viršaus. Skanaus!