Autorius apie receptą:
Gardūs marinuoti svogūnai - greitai ir nesudėtingai.
Gardūs marinuoti svogūnai - greitai ir nesudėtingai.
Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas
rausvųjų svogūnų
2 šlakeliai
raudonojo vyno acto
2 žiupsneliai
cukraus
pagal poreikį
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais, sudėti į dubenėlį ir užpilti verdančiu vandeniu.
2.
Palaikyti apie minutę, tuomet vandenį nupilti ir svogūnus perlieti šaltu vandeniu ir gerai nuvarvinti. Sudėti į dubenėlį.
3.
Į dubenėlį su svogūnais įberti cukraus, užpilti acto ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Visus ingredientų kiekius galima reguliuoti pagal savo skonį.