Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | konservuotų avinžirnių (ar virtų) | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | prieskonių (naudojau česnaką, rūkytą papriką, kuminą) | |
Salotoms: | ||
500 mililitrų | sultinio (ar vandens) | |
250 mililitrų | bolivinių balandų | |
2 vienetai | avokadų | |
150 gramų | fetos sūrio | |
100 gramų | špinatų | |
1 vienetas | agurkų | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
1 sauja | vyšninių pomidorų | |
1 sauja | ridikėlių | |
1 sauja | alyvuogių | |
6 vienetai | saulėje džiovintų pomidorų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų | |
Padažui: | ||
4 šaukštai | graikiško jogurto | |
1 vienetas | agurkų (nedidelio, tarkuoto) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
1 saujelė | krapų (šviežių) | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | pipirų |